HUSK tilmelding til Landsmøde 26. marts 2011

HUSK tilmelding til Landsmøde 26. marts 2011

26-02-2011

Landsmødet afholdes igen i år på hotel Nyborg Strand lørdag den 26. marts fra kl. 10.00 – 17.00, med registrering fra kl. 09.30 inkl. kaffe og rundstykke.

Se program her - klik

Der er fri transport med DSB og øvrige trafikselskaber fra fredag til søndag, hvis man er i den gule jakke eller T-shirt – og gerne har sit ID-kort og evt. et udskrift af DSB’s tilladelse med - Klik her
Pladsreservering er fortsat for egen regning.

Hver forening kan deltage i Landsmødet med 5 Natteravne helt gratis, da vi, på grund af nomineringen af Natteravnene som ”Årets Helt 2010”, har valgt at undlade egenbetaling denne gang.

Ønsker I at tilmelde flere end de 5, er egenbetalingen 500 kr., som skal indbetales samtidig med registrering af deltagernes navne i tilmeldingsmodulet, ved at klikke direkte her - Ja tak.

Tilsvarende kan du klikke her, hvis I ikke deltager - Nej tak!
Vær opmærksom på at du selv skal skrive dit foreningsnavn i emnelinjen.

Ønsker de 5, eller flere, at deltage i aftenens sociale samvær med middag, drikke-varer til maden og musik efterfølgende, er egenbetalingen 500 kr. pr. deltager.

Det kræver også tilmelding og betaling via hjemmesiden for hver deltager, som der også kan linkes til herfra - Ja tak.

Eventuel overnatning skal som altid, bestilles og betales direkte til hotellet, på telefon 65 31 31 31, med besked om, at I tilhører Natteravnene.

Tilmeldingsfrist senest den 26. februar