TrygFondens nyhedsbrev

TrygFondens nyhedsbrev

14-12-2009

December står i år i klimaets tegn - men selvfølgelig også i julens. Her i årets sidste nyheds-mail fra os kan du derfor læse nyt om vores samarbejde med WWF Verdensnaturfonden om klimakampagnen "Burning Panda". Og du kan også få gode råd til, hvordan du undgår julebrande og skader pga. nytårsfyrværkeri.

Stemningsfuld optakt til "Earth Hour Copenhagen"
16. december kulminerer klimakampagnen "Burning Panda" med en opfordring til at slukke lyset i en time fra kl. 19. Som optakt går hundredvis af børn i lanterne-optog fra Planetariet gennem Tivoli til Rådhuspladsen. Lanternerne er klippet og sendt til København af børn fra hele verden med håbet om en bedre fremtid for vores fælles klima. Læs mere nedenfor.

Rigtig glædelig jul - og et godt og trygt nytår!

Venlig hilsen
TrygFonden
Gurli Martinussen,
direktør

Vær med 16. december, når vi slukker lyset på Rådhuspladsen
Alle børn kan deltage i lanterne-optoget mod Rådhuspladsen. Fra kl. 16 er der lanterne-klipning og underholdning på Planetariet med bl.a. Bubber. Ca. kl. 18.45 starter nedtællingen til ?Sluk lyset-timen? med taler og koncerter foran Københavns Rådhus. Alle er velkomne. Så kom og vis din støtte til klimasagen.
Læs mere her

Undgå at julen går opi flammer
Stearinlys skaber hygge i julen, men er desværre også årsag til mange brande i december. Heldigvis kan du gøre meget selv: Hold fx altid øje med levende lys og tjek jævnligt batterierne i dine røgalarmer. Klik herunder og hent masser af gode råd om brand - og se eller bestil den gratis film "Det Brænder".
Læs mere her

Ny kampagne lærerunge sikker omgang med fyrværkeri
Fyrværkeri var sidste år skyld i 197 tilskadekomne. Med kampagnen ?Respekter dine venner ? respekter fyrværkeri? bliver især de 10-16-årige mindet om at passe på sig selv og hinanden. På respekter.dk kan de bl.a. vinde en koncert med Mohammed fra X-factor, downloade sangen ?Rocket? og spille fyrværkerispillet.
Læs mere her

Få gratis livredder-kalender 2010
Sammen med vores livreddere udgiver vi hvert år en flot og farverig kalender. Den har du i år mulighed for at bestille gratis. Klik herunder for at se - og bestille - kalenderen.
Læs mere her