Mød natteravnene i radio Viborg

Mød natteravnene i radio Viborg

21-09-2010

"Vi vil gerne kunne være endnu oftere på gaden (primært i nattetimerne) - og derfor vil vi gerne have endnu flere voksne, ansvarlige medlemmer. Jo flere Natteravne vi er - jo mere kan vi være tilstede, når de unge har brug for os" udtaler pernille Cornelius. "Vi vil gerne sprede budskabet, at det nytter at gøre en indsats - og at din og min indsats gør en forskel"

Natteravnene Viborg er en frivillig og velfungerende forening med godt 30 medlemmer, men vi vil gerne være endnu flere...

Derudover vil Radio Viborgs lyttere 4 gange dagligt (i denne og næste uge) kunne høre et reklamespot for Natteravnene med Søs Fenger og Natteravnenes øverste chef Erik Thorsted. De opfordrer begge lytterne til at tage en uforpligtende prøvetur ud i natten, som Natteravn.

Er du en ansvarlig og pålidelig voksen med et overskud til at gøre noget for andre, så er det måske noget for DIG at blive Natteravn. Kontakt formanden, hvis Natteravnene har vakt din inteesse.

I denne uges løb vil Natteravnene Viborg også være omtalt i Viborg Nyt og Viborg Stifts Folkeblad - og i weekenden kan du møde os på Toftemarked, hvor vi gerne fortæller lidt mere om, hvem vi er og hvad vi laver, som Natteravne.