En mangeårig Natteravn og Instruktør takker af

En mangeårig Natteravn og Instruktør takker af

03-01-2013

SeniorTeamet i Netværk Hovedstaden må desværre sige farvel til Henrik Knudsen, som af personlige årsager har valgt at stoppe som Natteravn, Formand og Seniorinstruktør.

Henrik har i sine 12 år som Natteravn gået mere en 300 vandringer, været med til at starte foreningen i Ragnhildgade/Østerbro op, hvori han sad som formand i 7 år.
Da Natteravnenes Landssekretariat satte skub i SeniorTeamet, var han med på ét af de første hold som blev uddannet, og har igennem de sidste mange år været med til at starte nye foreninger op både i Danmark og Grønland, og han har hold et utal af Grundkurser for nye Natteravne.

I foråret 2012 blev Henrik valgt til formand for foreningen i København City, men må desværre allerede nu forlade den igen. Senest var Henrik én af de 5 frivillige Landssekretariatet pegede på til at repræsentere Natteravnene da Kongehuset inviterede til Haveselskab på Fredensborg Slot.

Det er et hårdt slag for vores team, at Henrik trækker sig – han er jo en dynamo – igangsætter, initiativtager, dygtig lytter, dygtig formidler og et fantastisk menneske, som virkelig har formået at være en drivkraft hele vejen rundt. Han vil virkelig blive savnet!!

Henriks beslutning respekterer vi til fulde. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke, og håber, at han måske igen en dag finder tilbage til det frivillige arbejde hos Natteravnene og SeniorTeamet.

Henrik takke for mange fede oplevelser, og sender hilsner til alle frivillige, instruktører og formænd som han har mødt igennem sine 12 Natteravne-år.

Og som han sagde ”jeg vil da ikke helt udelukke, at jeg kunne finde på at gå et par ture et sted, når jeg engang bliver pensionist” :-)

På vegne af SeniorTeamet
Jette Pedersen