Natteravnene er på gaden  - hele festugen!

Natteravnene er på gaden - hele festugen!

10-07-2010

Med stor opbakning blandt afdelingens aktive Natteravne - sekunderet og hjulpet af ravne fra Næstved og Fakse, kan den lokale afdeling melde sig 100% klar til årets festuge!

For første gang inden for de senest 5 år, har Natteravnene i Vordingborg hold på gaden - på alle festugens dage!  

I forventningen om godt vejr, og derfor mange mennesker herunder unge menesker på gaden, er vi klar til at hjælpe og støtte dem som måtte have brug for det! Festen kan tage sin begyndelse, og vi vil gøre alt der står i vores magt for, at skabe så trygge rammer for de unge som overhovedet muligt ........ også i årets festuge!

Men kære forældre tænk nu på:

1. Tag en snak med de unge om alkohol og de euforiserende stoffer! Ingen af delene gavner noget som helst, og de euforiserende stoffer er decideret livsfarlige for alle!  

2. Lav gode solide aftaler med de unge - aftaler som både voksne og de unge bakker op om!

3. Natteravnene er ingen garanti for hjælp! Natteravnenes indsats er lig med lokalbefolkningens opbakning til Natteravnenes vandringer i Nattelivet!

Husk: Der er altid plads til et voksent menneske mere! Så skulle du få lyst til at give en hånd med, til gavn for de unge i nattelivet, så ring til afdelingens formand Jesper B. Nielsen på telefon 60101519 - så aftaler vi det nødvendige!

Natteravnene i Vordingborg ønsker alle en sikker og

God Vordingborg

Festuge 2010