Skru ned for solen - Nyhedsbrev fra TrygFonden

Skru ned for solen - Nyhedsbrev fra TrygFonden

12-05-2011

Kære Natteravn.

Nu nærmer sommeren sig med hastige skridt. Forhåbentlig med masser af dejligt solskinsvejr, som du kan komme ud og nyde. Og selvom solen jo kan være et farligt bekendtskab, kan du heldigvis gøre meget for at beskytte dig og dine børn mod solskoldninger og risiko for hudkræft. Bl.a. med omtanke og masser af solcreme.

For at hjælpe danskerne med at få de gode solvaner ind under huden lancerer vi sammen med Kræftens Bekæmpelse igen i år solkampagnen, "Skru ned for solen mellem 12 & 15".

Kampagnen blev skudt i gang i sidste uge af Kronprinsesse Mary på Ny Carlsberg Glyptotek i København. Og det markerede samtidig afslutningen på den første verdenskonference om UV-stråling og forebyggelse af hudkræft.

Læs mere

Nyd det gode vejr - og husk solcremen.

Mange hilsner
Gurli Martinussen, direktør
TrygFonden

Haver til maver i Odense og Odder

Projektet "Haver til maver", der er startet i Humlebæk, har nu spredt sig til både Odense og Odder. Derfor får børnene i de to byer nu også mulighed for at dyrke bæredygtig mad og spise den bagefter. Projektet har kørt siden 2003 på Krogerup Avlsgaard. Og sidste år donerede TrygFonden knap 3 millioner kroner til at få afprøvet og evalueret konceptet med henblik på at få det bredt ud til flere steder i landet.

Læs mere

Flyvende akuthjælp i luften 767 gange på ét år

Akutlægehelikopteren på Sjælland og de omkringliggende øer har nu været i luften i et år. I den periode har den fløjet 767 gange og har blandt andet hjulpet treårige Magnus, der var den første, der fik en tur i luften efter en alvorlig forbrænding i ansigtet. Forsøgsordningen, som er støttet af TrygFonden, fortsætter i endnu et år, inden der bliver taget endelig stilling til en fremtidig ordning.

Læs mere

Patruljer til legeevents over hele landet

Legepatruljerne på landets skoler består af større elever, der hjælper med at aktivere de yngste årgange i frikvartererne. Og de gør en stor indsats i hverdagen. Som belønning er legepatrulje-eleverne derfor i denne uge med til en række store legeevents, der både skal give dem oplevelser og ny inspiration til deres daglige virke. Der har netop været legeevents fire steder i landet - i Brønderslev, Vejle, Sønderborg og Ringsted.

Læs mere

Kører du for stærkt på landevejen?

En ny rapport fra TrygFonden og Mandag Morgen har kigget på danskernes holdninger til trafiksikkerheden. Resultaterne viser bl.a., at rigtig mange tror, bykørsel er farligere end landevejskørsel. Derfor er der også mange, der kører stærkere, end de må på landevejene. Ifølge ulykkesstatistikken er det dog netop på landevejene, de fleste ulykker sker.

Læs mere