Ny medarbejder i Landssekretariat

Ny medarbejder i Landssekretariat

07-01-2011

”Leif fra Tilst” ny i Landssekretariatet

 I fortsættelse af Katrines ”udflagning til Vestjylland”, har mange organisatoriske løsninger været i spil, da Landssekretariatet gerne ville styrke indsatsen i Jylland, men ikke i samme omfang, som for Katrines vedkommende, være koncentreret til Århus kommune.

I samråd med Fondens formand og socialchefen i Århus Kommune, er den fireårige samarbejdsaftale således opsagt pr. 31.12.2010, og kontoret i Herredsvang bliver afviklet i løbet af januar. I januar vil det således være Jane, der varetager sekretariatets interesser der.

Derefter vil Leif Christiansen, som de fleste kender som ”Leif fra Tilst”, tiltræde i en ny oprettet stilling i Fonden pr. 1. februar 2011, med særlig fokus på Natteravnene i Jylland og naturlig fortsættelse af indsatsen i Århus.

Leif har derfor valgt at fratræde som formand for foreningen i Tilst, samt udtræde af Natteravnenes Nordiske Fællesråd som ”folkevalgt”. Det bliver Jørgen Andersen fra Rødovre, der overtager den position, da han ved valget i oktober 2010, var den der fik flest stemmer efter de valgte.